Divisionsfodbold med supersåler...
 
 
 

 
I Haderslev`s 1.divisionsklub, HFK Sønderjylland, spiller en stor del af førsteholdets stamspillere med "SuperSole" såler i støvlerne.
Dermed har spillerne takket være klubbens fysioterapeut Helle Brøgger, sagt farvel til fodrelaterede problemer, som før tvang dem på briksen med jævne mellemrum.

Meget synlige resultater

"I mit arbejde som fysioterapeut ser jeg en stor fordel i, at sålen er fleksibel og bøjelig. Den følger fodens biodynamik, hvilket giver meget synlige resultater. 
Da jeg blev ansat, kom spillerne til mig med deres problemer, og eftersom fodboldstøvler ingen stødabsorbering har, var det bl.a. dér, vi kunne sætte ind", fortæller Helle Brøgger.
supersole fodbold
Fysioterapeut Helle Brøgger
og førsteholdsspiller
Jann Jensen.
 
 
 supersole fodbold
Tager problemer i opløbet

Ved at lægge SuperSole i støvlerne, har hun nu fået rettet mange af spillernes fødder op. Nogle af de, der før var på briksen jævnligt, ser hun stort set ikke mere. Derudover kan mange problemer nu tages i opløbet "f.eks. skinnebensbetændelse. Efter blot et par dage med sålerne, kommer spillerne tilbage og fortæller om den markante forskel!", fortæller hun.

Fra store til ingen problemer

En af de 8 stamspillere på 1.divisionsholdet, der mærkede en forskel med SuperSole var Jann Jensen (tidligere FC Køln, Wolfsburg, OB m.fl.). "Da jeg kom hertil fra OB, havde jeg store problemer med nogle knogler i foden, som sank ned. Tidligere har jeg haft et par andre såler, men de var relativt dyre, blev hurtigt slidt op, og hjalp kun en smule. Da Helle så fortalte mig om SuperSole, blev jeg meget interesseret og fik lavet et par til støvlerne", fortæller Jann Jensen, der kun har positivt at sige om sålernes effekt.

Ekstremt slidstærke

Samtidig fremhæver både Helle Brøgger og Jann Jensen, at SuperSole i modsætning til mange andre såleprodukter ikke slides på samme måde. "Mine gamle såler sled jeg op på 1 måned", fortæller Jann Jensen, der stadig spiller med de par, han fik udleveret i august 2001.