Alt i alt synes vi, at sålerne er ret så gode...
 
Skovbakken Volleyball Dame-ynglinge nr. 8 ved Danmarks Mesterskabet.
 
 
 

Består af Pia Øvig Jensen, Pernille Jonassen, Sara Pedersen, Anne Geske Christensen, Sofie Krusell, Mette Jepsen, Marie Koustrup Hansen.

Sara Pedersen:

"Efter jeg begyndte at bruge sålerne, kunne jeg nå basket kurven når vi sprang efter den i opvarmningen. En dag havde jeg glemt sålerne, og kunne ikke nå. Næste gang havde jeg dem i skoene igen, og kunne igen hoppe op og røre.
Jeg synes det er nogle gode såler."

volley 2
 
 
 

volley
Sofie og Mette [platfodede]
"Vi synes, at sålerne har hjulpet meget. Efter jeg fik sålerne i er mit skinnebensbetændelse gået væk, og Sofie siger at hendes også er forsvundet. Men efter hun ikke har sine såler i, siger hun, at hun er ved at få lidt igen. Mine knæproblemer forsvandt også gradvist efter jeg begyndte at bruge sålerne [specielt efter jeg fik gummi-dimserne i]. Problemer med lænden har jeg ingen af, når jeg har mine såler i (med forhøjning). Her på det sidste er jeg begyndt at få lidt igen, men jeg bruger jo heller ikke sålerne til hver træning, fordi jeg får vabler. Sofie og jeg snakkede lidt om, at vi næsten ikke turde tro på, at nogle små såler kunne gøre så meget. Jeg er kommet af med ryg-, knæ- og skinnebensproblemer bare pga. dem. Det er svært at forestille sig, at de kan gøre så meget, men hvad skulle det ellers være?
Alt i alt synes vi, at sålerne er ret så gode", udtaler Mette Jepsen.