Hvad kan SuperSole gøre for netop dig?

SuperSole er specielt gode til børn, fordi indlæggets unikke dynamiske evne tillader dit barns fod at udvikle sig i den rigtige retning samtidig med, at indlægget kan tilpasses fodens udvikling.

SuperSole laves kun af specialuddannede fysioterapeuter. Det giver dig og dit barn en sikkerhed for, at indlægget altid er rigtigt tilpasset, og at der er taget hensyn til hele kroppens opbygning og biomekanik. Indlægget laves helt ned til str. 22, hvilket giver gode muligheder for at begynde behandling tidligt.

Indlægget kan justeres igen og igen, så det altid er tilpasset behandlingsforløbet og dit barns fod.

slim811142-2.jpg 

SuperSole generelt

Ryggen, knæene og fødderne belastes hårdt af stående/gående arbejde. Et individuelt tilpasset indlæg og et træningsprogram fra fysioterapeuten kan være løsningen. Kontakt os f.eks. via din sikkerhedsrepræsentant; så kan vi komme ud og fortælle jer mere om konceptet. Fodtøjets udformning er ingen hindring. SuperSole kan tilpasses i form og størrelse, så de passer til enhver sko.

  Det ender ikke altid med et indlæg

Selve konceptet er ikke kun bygget op omkring fremstillingen af indlæggene, men også en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i fødder og resten af kroppen kombineret med fysioterapeutisk behandling og øvelsesinstruktioner. Derfor er det vigtigt at understrege, at der er større chance for, at konceptet kan hjælpe dig, hvis du også selv er aktiv med det øvelsesprogram, du får udarbejdet. For os gælder det ikke om at lave et indlæg for enhver pris. Så vær ikke overrasket over, at det hele måske ender med, at vi anbefaler noget andet end indlæg. Udgangspunktet er, at du skal have det, som er bedst for dig.

 Hvis du har fået indlæg, er det altid muligt at tilpasse dem, hvis der er ændringer i din fodstatus. Indlæggene er dynamiske. Det betyder, at led og muskler stadig kan bevæge sig – men nu med foden i den rette stilling.

saaletyper_banner.jpg

find-forhandler.jpg

 

Kontrol

Efterhånden som dit SuperSole behandlingsforløb skrider frem, vil dine fødder og din krop udvikle sig i en positiv retning, og derfor anbefaler vi, at du med mellemrum får kontrolleret dine indlæg, så du stadig opnår den ønskede behandlingseffekt.