Hvad kan SuperSole gøre for netop dig?

SuperSole har forskellige typer indlægssåler, som er ideelle til alt og alle, lige fra diabetesfoden eller gigtfoden og til elitesportsudøveren, til motionisten eller blot til hverdagsbrug, som et behandlingsredskab til din hverdag.
 
Indlæggene fås med mere eller 
mindre stødabsorbering og forskellig stivhed.
Med hensyn til overfladen fås dels 
en avanceret microfiberoverflade, som
 bevirker, at foden kan bevæge sig i 
skoen, dels en anden type overflade, 
som er særlig ,velegnet til cuttingsports 
(f.eks. badminton, squash eller håndbold), 
idet foden fastholdes af sålen, og dels med en 
supertynd overflade, som giver maksimal 
udnyttelse af stødabsorberingen for f.eks. gigtfoden.
 
Alle SuperSoles laves kun af specialuddannede fysioterapeuter. Dette giver dig en ekstra sikkerhed for behandlingen, da den bliver udført af en fysioterapeut, som udover specialviden om fødder også har indgående kendskab til resten af din krop.

 

 

SuperSole generelt

Ryggen, knæet og fødderne belastes hårdt af stående/gående arbejde. Et individuelt tilpasset indlæg og et træningsprogram fra fysioterapeuten kan være løsningen. Kontakt os f.eks. via din Sikkerhedsrepræsentant, så kan vi komme ud og fortælle jer mere om konceptet. Fodtøjets udformning er ingen hindring. SuperSole kan tilpasses i form og størrelse, så de passer til enhver sko.

  Det ender ikke altid med et indlæg

Selve konceptet er ikke kun bygget op omkring fremstillingen af indlæggene, men også en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i fødder og resten af kroppen kombineret med, fysioterapeutisk behandling og instruktion af øvelser. Det er derfor vigtigt at understrege, at der er større chance for at konceptet kan hjælpe dig, hvis du også selv er aktiv med det øvelsesprogram, du får udarbejdet. For os gælder det ikke om at lave et indlæg for enhver pris. Så vær ikke overrasket over at det hele måske ender med, at vi anbefaler noget andet end indlæg. Udgangspunktet er, at du skal have det, som er bedst for dig.

 Har du fået indlæg, er det altid muligt at tilpasse det, hvis der er ændringer i din fodstatus. Indlæggene er dynamiske. Det bevirker at led og muskler stadig kan bevæge sig blot med foden i den rette stilling.

Kontrol

Efterhånden som din SuperSole behandling skrider frem, vil dine fødder og din krop udvikle sig i en positiv retning, og derfor anbefaler vi dig med mellemrum at få kontrolleret dine indlæg, så du stadig opnår den ønskede behandlingseffekt.

 

saaletyper_banner.jpg
find-forhandler.jpg