Henning Langberg
 
Cand. Scient, fysioterapeut, dr. med., ph.d. Henning Langberg.
Skader i akillessenen er et stort problem

Med C-sock får du et kvalitetsprodukt, der giver dig optimal mulighed for forebyggelse og lindring af smerter i akillessenen.

C-sock har mange fordele og er sammensat af et nøje gennemtænkt materialevalg, som sikrer den bedste komfort og kompression.

.
 

Specifikationer for C-sock:

C-sock er en funktionel kompressionsstrømpe til forebyggelse af overbelastning i akillessenen. Udviklingen af C-sock er baseret på videnskabeligt dokumenterede forsøg samt afprøvning hos patienter med overbelastningsskader i underbenet, især akillesseneproblemer.

C-sock er afprøvet på patienter samt elitesportsfolk og har været undervejs i 2 år, før den optimale sammensætning af materialer og design var tilfredsstillende.

Fordele ved C-sock:

Akillessenesupport: Den ekstra forstærkning i akillesseneområdet beskytter og hjælper akillessenen.

Skridsikker fodsål: C-sock er designet således, at foden i strømpen anvender det bedste fra de kendte løbestrømper. Således er der et integreret skridsikkert mønster, som sikrer, at man står bedre fast i skoen.

Pasform: Takket være en 3-dimensionel fremstillingsteknik er strømpen designet til at passe perfekt til fodens anatomi. Den har ekstra forstærkninger i hæl og tå, samt skjulte syninger som ikke generer i skoen.

Luftkanaler: For et sundt fodklima.

Anvendelsen af den specielle X-static fibertråd sikrer, at miljøet omkring foden er optimalt samt tilbageholder svedlugt.

iPZ: Integreret Power Zone med ekstra kompression

Den videnskabeligt definerede kompression med integreret trykprofil sørger for kompression af akillessenen samt bedre blodgennemstrømning fra underbenet. Herved forbedres ydeevnen via en mere hensigtsmæssig belastning på muskler og sener.

Via den specialdesignede kompression af akillessenen og underbenets muskler nedsættes risikoen for udvikling af overbelastningsskader.

Materialer:

C-sock er sammensat af et nøje gennemtænkt materialevalg, som sikrer den bedste komfort og kompression.

C-sock indeholder de helt specielle X-static fibre, som giver sokken et unikt særpræg – læs mere senere.

Herudover er strømpen sammensat af et nøje forhold mellem Dri-release, cotton, polyamid, lycre og elasthan.

X-STATIC fibre:

Anvendes af militæret, luftvåbnet og fx. i fodboldstrømperne hos det engelske landshold.

X-STATIC® - The Silver Fiber, har et lag af ægte sølv permanent forbundet til overfladen på en tekstilfiber. Processen foregår således, at fibret med sølvlaget bevarer de traditionelle tekstil- og taktile karakteristika. X-STATIC® har alle de kendte fordele, der ligger i ægte sølv, leveret i en tekstilfiber. 

Hvad gør X-STATIC®?

X-STATIC® er det stærkeste antimikrobielle og lugtfjernende system tilgængeligt på markedet. X-STATIC® har udvist klinisk effektivitet over for mikroorganismer, inklusive mikrober, bakterier og svampe.

X-STATIC® er blevet undersøgt og testet af førende institutioner over hele verden og er accepteret i vide kredse på det medicinske område. Det bringer de mest avancerede løsninger til mange forskellige markeder. Det er klinisk bevist, at det hæmmer væksten af of 99,9 % skadelige mikroorganismer inden for få timer efter eksponering. Har vist sig effektiv mod både gram positive og gram negative bakterielle aerober (inklusive MRSA og MRSE) såvel som svampe (gær og skimmelsvamp). Adskillige produkter, der indeholder X-STATIC® har FDA 510K godkendelser. Kirurger, militære specialstyrker, olympiske atleter og NASA-astronauter sætter alle deres lid til teknologiens beviste ydeevne.

Yderligere fordele ved X-STATIC® udover antimikrobiel- og antilugt-fordele inkluderer:

Thermal Management – Varmetransporterende (holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren). 
Anti-statisk og ledeevne – de ledende egenskaber (sølv er det mest ledende metal) giver sølv-fibersystemet mange sundhedsmæssige fordele.