Et godt fundament for et aktivt liv - dine fødder

Fødderne er den legemsdel, der udsættes for størst belastning, idet et menneske dagligt tager op mod 15.000 skridt! Belastningen er mindst ved gang og øges op mod 8 gange kropsvægten ved løb. Kropsvægten kan derved overstige 600kg ved løb - til sammenligning vejer fodens skelet kun 100g.

Ved gang er foden indrettet, så den fra storetå til ankel kan være stabil ved afsæt og fleksibel ved isæt så den kan tilpasse sig underlaget. Den spiller en vigtig rolle både som støddæmper og for balancen, derfor skal samarbejdet mellem fodens 26 knogler, led, muskler og ledbånd være perfekt koordineret.

Stor belastning, overbevægelighed, benlængdeforskel, fejlstillinger af fodens knogler mm kan få kroppen til at kompensere uhensigtsmæssigt og give smerter og gener i andre dele af kroppen end fødderne; knæ, hofter, lænd og ryg er udsatte.

Om du er ung, ældre, om du står, går, leger, løber, danser, eller om du dyrker sport på motions- eller mere professionelt plan, så er kroppen afhængig af velfungerende fødder.

Bevar et aktivt liv med dynamiske fødder – kontakt den statsautoriserede fodterapeut og få at vide om DynamicFeet er noget for dig!

 

Nyheder

  

DYNAMICFEET € Vesterparken 5c € 2630 Tåstrup € Tlf.: 33 79 13 70 € Email: info@kjaerulff-fodpleje.dk

Webdesign by CI